η πεποίθηση του εαυτού (αν διαβάζεις Κοέλιο στα εφηβικά σου χρόνια τέτοια γράφεις, άστοδιάλο ευτυχώς το διαβάζουν δυοτρεις τομπλογκ)

αν και μιλάει για τα δικά μου στοιχιώδη ψυχικά σωματίδια συνίσταται σε σταγόνες σπέρματος των γύρω μου. όταν ο γράφων και ο όποιοςδήποτε κύριος κυρία η δεσποινίς δεν προσκολάται στις γύρω του σπερματοκάνουλες τότε είναι ελέυθερος να παλινδρομήσει όπως και να κάνει βήματα μπρος πίσω πάνω κάτω. ένα πολύ ψηλό βήμα μπορεί να του δώσει αίσθηση μεγάλη ελευθερίας αν και το άνυδρο κλίμμα των αστρικών λυμμάτων θα τον αναγκάσει αργά η γρήγορα να προσγειωθεί πίσω, η να αποδεσμευτεί δια παντός ευλογούντες τον Κύριο υμνούμε την ανάσταση Αυτού. στις συχνότατες περιπτώσεις που η κάνουλες είναι πολύ κοντά σε ζωτικά μας όργανα η κινήσεις μας περιορίζονται και στρέφονται γύρω απο αυτές. όσο περισσότερες οι κάνουλες που έχουν εισωρήσει μέσα μας τόσο η κινήσεις μας μπαίνουν σε τροχιά. σε τροχιά γύρω από τον εαυτό μας η πεποίθηση σταθεροποιείται αλλά εξαρτάται άμεσα από την τροφοδότηση των κολλημάτων μας. όταν οι κάνουλες στις οποίες έχουμε προσκοληθεί αρχίζουν να δένουν φιόγκους και κόμπους στα μαλλιά μας τότε το σύστημα γαμιέται. επειδή έχουμε ξεχάσει το άλμα, τότε το πράγμα γαμιέται.

3 Σχόλια to “η πεποίθηση του εαυτού (αν διαβάζεις Κοέλιο στα εφηβικά σου χρόνια τέτοια γράφεις, άστοδιάλο ευτυχώς το διαβάζουν δυοτρεις τομπλογκ)”

  1. Θρώγκος Says:

    Η κάνουλα είναι ωραία λέξη, ε;

  2. dustuxima Says:

    Συγνωμη, δεν καταλαβα, οσο το συστημα ή το πραγμα γαμιεται, τι κανουν οι κανουλες?

  3. Phevos Says:

    δένουν κόμπους και κορδέλες στα μαλλιά μας (διαβάζετε πιο προσεκτικά)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: